Esittely

TÄRKEIN VOIMAVARAMME

 

Työnjohto:

 

Työnjohdossamme on siivousalalla 36 käytännön kokemusvuotta omaava Maria Hakavaara , hänellä on lisäksi siivousalan ammattitutkinto.

Hänen korvaamattoman kokemuksen alaisena työskentelee myös joukko alan uusia pioneereja.Tulette huomaamaan Marian lujan asenteen alaa kohtaan- hän on niitä vanhanliiton ihmisiä jotka ovat ylpeitä ammatistaan sekä työn jäljestä!

 

Työntekijämme:

 

Käyvät talon sisäisen kurssin sekä kokeen jonka jälkeen heidät voidaan hyväksyä töihin (kurssimateriaali löytyy työntekijä sivustolta).Siivoustyö on todellakin käsityötä, mutta oikeat välineet ja oikeat työmenetelmät säästävät kaikkien aikaa ja näin saadaan aikaan laadukasta lopputulosta kustannustehokkaaseen hintaan.Yrityksessämme työskentelee myös ulkomaankielisiä työntekijöitä, järjestämme työparit niin että ainakin toinen on suomea äidinkielenään puhuva jottei syntyisi ns. kielimuuria.

 

 

ASIAKASPALVELU 24/7

 

Asiakaspalvelustamme vastaa Mika Trupukka

Helsingin asemamatunnelin K-marketin vastaavana työskennellyt sekä yrittäjän erikoisammattitutkinnon suorittanut mies on palveluksessanne- yrittäjiä ymmärtäen!

- Sopimusasiat ja arviointikäynnit

Ole yhteydessä myynti@prsiivous.fi

tai soita 050 30 777 69